Möt några vanliga människor på Hobo’s Hoard Slots

Rival programvara utformad Hobo’s Hoard spelmaskin som har och udda och ovanlig tema. Den kreativa gruppen på Rival programvara trodde att det någon över på Rival programvara ansåg att det var en bra idé att skapa en slotmaskin med ca koncept som kretsar kring livet av hemlösa. Även temat för spelet inte kan behaga en massa människor, erbjuder själva spelet en anständig utbetalning. Hobo’s Hoard spelautomat funktioner på en 5-hjuls, 15 payline videoslotspel. Det har alla de egenskaper du behöver på en spelautomat, inklusive vilda symboler, scatter-symboler, en bonusrunda och gratis spins. Hobo’s Hoard slots har en maximal utdelning för 15 000 mynt, och du kan satsa någonstans mellan ett öre till en dollar, och den högsta insatsen per vinstrad är 5 mynt.

Denna slot har flera symboler eller ikon som kan hjälpa dig när du spelar spelet. Det inkluderar: luffare i en kartong ikon, shopping cart symbol, ikonen soda, väska på slutet av en stick-ikon, ikonen personer, ikonen Papperskorgen kan, körsbär symboler, citroner bilden, symbolen ananas, ikonen äpplen och apelsiner symbolen. Den vilda symbolen kommer i form av en papperskorg. Det kan vara en ersättning för alla andra symboler förutom scatter-symbolerna.

Vilda ikonerna måste vara på en aktiverad vinstrad att utlösas. Papperskorgen kan ikonerna visas på alla hjulen, men endast det största vinnande mönstret kommer att betalas ut för varje vinstrad. Scattersymboler är bonussymboler och läsk kan bilden. Dessa ikoner kommer även om de landar på inte aktiverad vinstrad. Du måste skaffa minst tre av scatter-symboler på ett sortiment av hjulen på måfå för att starta bonusspelet. Om slump du har en regelbunden vinna och en scatter vinna, då båda dina vinster kommer att ha betalningar. Hobo’s Hoard slots plocka din Person Bonus Round utlöses när du får en Bonus-ikon.

I denna bonusomgången möter du en grupp människor som står och vilar på trottoaren. Det är ditt mål att välja vilken person som kommer att tillhandahålla luffare största mängden förändring. Dina totala vinster i bonusspelet är associerade till det totala antalet mynt satsade på en snurra som genereras bonusspelet. Soda kan ikonen aktiveras hobos hamstra 10 gratisspel Bonus Round. Under hela förfarandet, skall varje extra spins har det motsvarande kontantvärdet spins i början av varje spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *